Koulutyöpajoja Pohjois-Pohjanmaalle syksyllä 2015

Pohjois-Pohjanmaan arkkitehdit SAFAn järjestämät koulutyöpajat ovat neljän oppitunnin mittaisia sukelluksia suunnittelun ja meitä ympäröivän rakennetun ympäristön kolmiulotteiseen maailmaan. Työpajoja on tarjolla kolmella eri sisällöllä, joista Kylä ja kaupunki on suunnattu alakoululaisille, Rakenteita ja rakennelmia sekä Näkymätön kaupunki yläkoululaisille ja lukiolaisille. Pajojen vetäjät ovat arkkitehteja tai arkkitehtiylioppilaita.

Osallistuvan luokan / ryhmän koko on mielellään alle 20 oppilasta. Kylä ja kaupunki -paja pidetään aina yhtenä päivänä. Muut pajat voidaan tarvittaessa jakaa kahdelle päivälle. Luokan / tunnin oma opettaja on aina vastuussa oppilaista pajan aikana.

Syksyllä 2015 voimme tarjota 4 kappaletta koulutyöpajoja Oulun ulkopuolisille Pohjois-Pohjanmaan kouluille Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun taidetoimikunnan myöntämän apurahan turvin. Koulujen maksettavaksi jää omavastuuosuus 100€, joka sisältää ohjauksen, matkat ja materiaalit. Pajat pidetään loka-marraskuussa. Pajoja tarjotaan ensisijaisesti niille kouluille, joille pajoja ei riittänyt viime syksyn tarjonnassa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot sähköpostitse:
psarkkasv(a)gmail.com