Paras Paikka Oulussa – vastauksia tulleisiin kysymyksiin

Vastaukset Paras Paikka Oulussa -postikorttikilpailuun elokuun viikkoon 34 mennessä tulleisiin kysymyksiin.

Kysymys 1.
Montako työtä kustakin sarjasta palkitaan ja mikä on palkinto?
Vastaus 1:
Kustakin sarjasta palkitaan 3 parasta eli yhteensä 12 työtä. Kilpailun pääpalkintona on 12 voittajaehdotuksen painaminen postikorteiksi. Lisäksi voittajat palkitaan lahjakorteilla ja/tai tuotepalkinnoilla. Raadilla on kuitenkin oikeus jakaa palkinnot toisin.

Kysymys 2.
Onko kilpailutöitä mahdollista saada takaisin erityispyynnöstä?
Vastaus 2:
Kilpailutyöt pyydetään lähettämään sähköisesti ja säilyttämään alkuperäiset työt, sillä voittajatyöt toimitetaan myöhemmin kilpailun järjestäjille postikorttien painokelpoisten tiedostojen valmistelua varten. Alkuperäiset voittajatyöt tulevat myös näytteille Pohjois-Suomen SAFAn juhlavuoden tilaisuuksiin. Näytteilläoloajan jälkeen voittajatyöt on mahdollista saada takaisin erityispyynnöstä. Pohjois-Suomen SAFA ei kuitenkaan vastaa kilpailuehdotusten / voittajatöiden mahdollisista vaurioitumisista näytteilläoloajan aikana.
Ohjeet kilpailutöiden lähettämiseksi

Kysymys 3.
Pitääkö tuon olla oikea sijainti vai nimenomaan keksitty paikka?
Vastaus 3:
Yksi ehdotusten arviointikriteeri on oululaisuus. ”Mikä paikka Oulussa on erityinen ja kannattaa näyttää vierailijalle? Mitä siellä voi tehdä? Etsitään mielipaikkoja, yllättäviä ja tunnistettavia paikkoja Oulu -aiheisiin postikortteihin.”
Tulkintamme edellisistä on, että kilpailuehdotuksessa on suositeltavaa käyttää oikeita paikkoja, mutta keksittyjen paikkojen käyttöä ei kuitenkaan ole kielletty. Ja oululaisuushan voi tarkoittaa montaa asiaa.